Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 35g27kcal0.7g5.4g0.1g0.4g
Bataatti, kuorittu 23g19kcal0.4g3.9g0g0.7g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 23g8kcal0.3g1.3g0g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%7.8g8.6kcal0.2g0.2g0.8g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g178kcal6.6g21.8g6g3.6g
Valittu annoskoko138g89kcal3.3g10.9g3g1.8g
Annoskoko puolitettuna69g45kcal1.7g5.5g1.5g0.9g
Arvot/100g100g64kcal2.4g7.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902