SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Palsternakka 3.9g2.5kcal0g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g6.3g16kcal0.9g0.2g1.3g0g
Valkoviini, kuiva, 12%5.5g4.6kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g80kcal2.8g7.8g2.8g1g
Valittu annoskoko139g40kcal1.4g3.9g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna69g20kcal0.7g2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g29kcal1g2.8g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499