Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)19g103kcal0.2g0.2g11.3g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl7.2g10kcal0.9g0g0.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai28g100kcal3.4g20.2g0.6g0.9g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio25g83kcal1.7g3.2g6.7g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g19g53kcal0.5g0.7g5.3g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl22g29kcal2.8g0.1g1.8g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.5g8.4kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g898kcal19g84.8g52.6g1.8g
Valittu annoskoko138g449kcal9.5g42.4g26.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna69g225kcal4.8g21.2g13.2g0.5g
Arvot/100g100g325kcal6.9g30.6g19g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238259