Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g18g7.7kcal0.3g1.6g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 9g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)2.3g8.2kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1.9g6kcal1g0.5g0g0.3g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka14g3.8kcal0.3g0.6g0g0.3g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g79kcal4.2g10.6g1.8g2.2g
Valittu annoskoko139g39kcal2.1g5.3g0.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna69g20kcal1.1g2.7g0.5g0.6g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.8g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436