Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g29g51kcal5.5g0g3.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.3g53kcal0.1g0.1g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Turun sinappi, mieto2.2g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.1g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.6g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)15g24kcal0.4g0.6g2.2g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 15g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g343kcal14.2g10.8g26g2g
Valittu annoskoko139g172kcal7.1g5.4g13g1g
Annoskoko puolitettuna70g86kcal3.6g2.7g6.5g0.5g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.9g9.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382559