Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)14g49kcal1.8g9.8g0.2g0.4g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g23g19kcal0.3g1g1.6g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)25g8.6kcal0.2g1.7g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%41g87kcal7.4g0g4.9g0g
Porkkanaraaste 200g5.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pizzamix juusto11g37kcal2.2g0.8g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g411kcal24g27.4g19.6g1.8g
Valittu annoskoko139g205kcal12g13.7g9.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna69g103kcal6g6.9g4.9g0.5g
Arvot/100g100g148kcal8.6g9.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891