Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)1.2g2.9kcal0.2g0.2g0.1g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)6.2g29kcal0.7g0.4g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g119kcal3.4g12g6g2.4g
Valittu annoskoko139g60kcal1.7g6g3g1.2g
Annoskoko puolitettuna69g30kcal0.9g3g1.5g0.6g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704