Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)29g12kcal0.3g2.1g0.1g0.4g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g19g11kcal0.2g0.8g0.7g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g15g3.7kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Chili mausteseos, Old El Paso0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 30g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g221kcal14.8g21.2g7.8g3g
Valittu annoskoko139g110kcal7.4g10.6g3.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna69g55kcal3.7g5.3g2g0.8g
Arvot/100g100g80kcal5.3g7.6g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185