Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g113g27kcal1.3g3.8g0.2g2.4g
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g377kcal3g20.2g30.4g4.8g
Valittu annoskoko139g189kcal1.5g10.1g15.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna69g94kcal0.8g5.1g7.6g1.2g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357