Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa5.5g20kcal0.1g0.2g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Psylliumkuitu, annos 6g4.9g2.5kcal0g0g0g4.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 44g140kcal11.7g0g10.5g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g7.7g29kcal1.6g0.1g2.5g0g
Aurajuusto19g63kcal3.7g0g5.4g0g
Mozzarella Lovilio Lidl27g91kcal7g0.4g6.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 13g50kcal3.7g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g931kcal58.6g1.4g76.6g8.2g
Valittu annoskoko139g465kcal29.3g0.7g38.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna70g233kcal14.7g0.4g19.2g2.1g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249