Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 77g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g33g31kcal6.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ranskankerma, Ingman11g30kcal0.3g0.4g3.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g177kcal15g6.2g10.2g1.6g
Valittu annoskoko139g88kcal7.5g3.1g5.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna70g44kcal3.8g1.6g2.6g0.4g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.2g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080