Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g61g78kcal5.2g12.1g0.8g1.4g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)2.8g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0.1g
Paseerattu tomaatti rainbow47g16kcal0.5g3.2g0.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton9g15kcal0.8g0.4g1.2g0g
Oltermanni 9% (Valio)6.8g14kcal2.1g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon2.8g6.5kcal0.4g0g0.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 7.5g17kcal0.4g1.3g1.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g305kcal19g34.4g9.8g3.8g
Valittu annoskoko139g152kcal9.5g17.2g4.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna70g76kcal4.8g8.6g2.5g1g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872