Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 94g36kcal0.9g6.5g0.2g2.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Hunaja 3.8g12kcal0g3g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)2.8g18kcal0.4g0.4g1.7g0.2g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g19g62kcal4.5g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g283kcal12g21.6g15g5.6g
Valittu annoskoko139g142kcal6g10.8g7.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna70g71kcal3g5.4g3.8g1.4g
Arvot/100g100g102kcal4.3g7.8g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756