Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 23g5.6kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g23g28kcal0.5g1.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g195kcal10.6g8.4g12.8g2.4g
Valittu annoskoko139g98kcal5.3g4.2g6.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna70g49kcal2.7g2.1g3.2g0.6g
Arvot/100g100g70kcal3.8g3g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482