Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 201g153kcal3.8g31.1g0.4g2g
Porkkana 351g115kcal2.2g19.5g0.7g9g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g201g40kcal2.4g6.4g0.7g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 502g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g126g351kcal23.8g0g27.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g1318kcal64.4g114g58.8g26.4g
Valittu annoskoko1380g659kcal32.2g57g29.4g13.2g
Annoskoko puolitettuna690g330kcal16.1g28.5g14.7g6.6g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529