Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g425g399kcal2.1g93.4g2.1g0g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu31g33kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Soijakastike 25g15kcal1.3g2.4g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g500g649kcal104.9g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g2769kcal228g225.8g95.6g9.8g
Valittu annoskoko1380g1384kcal114g112.9g47.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna690g692kcal57g56.5g23.9g2.5g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451