Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g250g998kcal18.2g154.7g34.9g3g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Sokeri 212g861kcal0g211.9g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa399g399kcal43.9g12g20g0g
Karpalo 200g65kcal0.9g6.9g1.4g6.6g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio200g280kcal5.6g13g24g0g
Tomusokeri 1dl=60g10g40kcal0g10g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g5599kcal164.6g817.6g183.2g19.2g
Valittu annoskoko1380g2799kcal82.3g408.8g91.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna690g1400kcal41.2g204.4g45.8g4.8g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239