Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 500g87kcal9.1g2g2.5g9.5g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai40g140kcal4.8g28.4g0.8g1.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g1773kcal42.4g106.4g127g24.8g
Valittu annoskoko1380g886kcal21.2g53.2g63.5g12.4g
Annoskoko puolitettuna690g443kcal10.6g26.6g31.8g6.2g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525