Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha1932g3285kcal367.1g0g193.2g0g
Tomaattimurska 3865g1136kcal21.6g204.8g7.7g73.4g
Kidneypapu, suolaliemessä1401g1541kcal109.3g252.2g7g112.1g
Chili paprika punainen242g97kcal4.8g21.7g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)725g3210kcal159.4g7.2g282.6g0g
Paprika, punainen749g192kcal6.7g34.4g3g15g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g966g696kcal24.2g162.3g1g0g
Valkosipuli 121g131kcal9.5g19.7g0.7g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20576kcal1405.2g1404.6g990.4g406g
Valittu annoskoko10000g10288kcal702.6g702.3g495.2g203g
Annoskoko puolitettuna5000g5144kcal351.3g351.2g247.6g101.5g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057