Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 338g231kcal48.7g0g3.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Appelsiini, kuorittu 225g106kcal1.3g20g0.7g4.7g
Salaatti, jäävuori tuore450g45kcal5g3.6g0.9g4.5g
Kurkku 158g17kcal0.9g2.2g0.2g1.1g
Halloumi-juusto light, 100g113g248kcal30.4g1.1g13.5g0g
Hunaja 16g52kcal0.1g12.7g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen16g30kcal0.1g7.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2763g1493kcal174.8g99.8g38.4g22.8g
Valittu annoskoko1382g746kcal87.4g49.9g19.2g11.4g
Annoskoko puolitettuna691g373kcal43.7g25g9.6g5.7g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029