Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 18g131kcal0.2g0.1g14.6g0g
Sipuli (kuorittu)324g88kcal4.2g15.6g0.6g5.5g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g720g144kcal9.4g21.6g1.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Soijarouhe, tumma, 30g68g218kcal33.7g20.2g0.3g3.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 90g297kcal1.8g2.7g31.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g54g151kcal10.3g0g11.9g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)90g351kcal26.1g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2763g2796kcal174.2g126.2g174.8g19.2g
Valittu annoskoko1382g1398kcal87.1g63.1g87.4g9.6g
Annoskoko puolitettuna691g699kcal43.6g31.6g43.7g4.8g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267458