Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali177g37kcal2.1g6g0.4g3.7g
Porkkana, keitetty, suolaton 135g45kcal0.9g7.7g0.3g3.5g
Parsakaali, keitetty, suolaton 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi619g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g14g18kcal0.4g3.2g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha338g561kcal64.2g0g33.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2763g1382kcal141.4g39.6g70.4g18.4g
Valittu annoskoko1382g691kcal70.7g19.8g35.2g9.2g
Annoskoko puolitettuna691g346kcal35.4g9.9g17.6g4.6g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974