Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g70g42kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Kaali, valkokaali280g59kcal3.4g9.5g0.6g5.9g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g140g172kcal29.4g0g5.7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g11g95kcal0g0g10.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.5g26kcal0g0g2.8g0g
Soijakastike35g21kcal1.8g3.3g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.1g2.7kcal0.2g0.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2765g915kcal74.6g60g39.8g19.8g
Valittu annoskoko1383g457kcal37.3g30g19.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna691g229kcal18.7g15g10g5g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103251