Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g18g126kcal0g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)200g30kcal4g2g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g350g88kcal4.6g14.7g0.7g0g
Katkarapu 315g216kcal45.5g0g3.5g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen8.8g3.5kcal0.2g0.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 350g1157kcal7g10.5g122.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2765g3339kcal128.4g72.8g282.8g4.6g
Valittu annoskoko1383g1670kcal64.2g36.4g141.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna691g835kcal32.1g18.2g70.7g1.2g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678