Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha639g1061kcal121.5g0g63.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g623g212kcal8.7g37.4g3.1g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena48g182kcal0.5g44.1g0.2g0g
Ketsuppi, meira58g40kcal0.9g9.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2768g2991kcal263.2g181.4g134.6g0g
Valittu annoskoko1384g1496kcal131.6g90.7g67.3g0g
Annoskoko puolitettuna692g748kcal65.8g45.4g33.7g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365