Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 263g92kcal12.1g5.1g0.8g6.6g
Kukkakaali 300g72kcal5.4g6.6g0.9g6.9g
Oivariini, 7521g143kcal0.2g0.2g15.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt150g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g131g394kcal34.2g2.6g27.6g0g
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.8g0.9g1.1g
Tumma soijarouhe, risetti75g215kcal37.6g25.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g2291kcal204.4g133.8g107g30.8g
Valittu annoskoko1386g1146kcal102.2g66.9g53.5g15.4g
Annoskoko puolitettuna693g573kcal51.1g33.5g26.8g7.7g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096