Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g313g88kcal1.9g18.6g0.6g7.8g
Peruna, vanha, kuorittu 188g143kcal3.5g29.1g0.4g1.9g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)13g29kcal2.3g1.6g1.5g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)63g294kcal7.5g4.5g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2775g1189kcal33.4g119.8g61.2g23.4g
Valittu annoskoko1388g594kcal16.7g59.9g30.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna694g297kcal8.4g30g15.3g5.9g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704