Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 19g13kcal3g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 69g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g13g21kcal0.4g0.7g1.9g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g111kcal8.2g9.4g4g1g
Valittu annoskoko139g56kcal4.1g4.7g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna70g28kcal2.1g2.4g1g0.3g
Arvot/100g100g40kcal2.9g3.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334