Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Neilikka, annos 4g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 19g7.3kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g715kcal10.4g125.6g17g3.6g
Valittu annoskoko139g358kcal5.2g62.8g8.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna70g179kcal2.6g31.4g4.3g0.9g
Arvot/100g100g257kcal3.7g45.1g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154