Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman21g35kcal2.5g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 5.2g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Palsternakka 7.8g5kcal0g0.9g0g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Juuriselleri 7.1g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g10g6.3kcal0.2g1.4g0g0.1g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g106kcal5.8g6.4g4.2g2g
Valittu annoskoko139g53kcal2.9g3.2g2.1g1g
Annoskoko puolitettuna70g27kcal1.5g1.6g1.1g0.5g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512