Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai44g162kcal2.2g14g10.9g0.9g
Pinaattipakaste 150g16g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 16g5.7kcal0.8g0.3g0g0.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 22g65kcal3.9g0.3g5.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots5.5g34kcal1.6g0.7g3g0.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 22g19kcal0.7g1g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g608kcal21.8g32.8g44g3.4g
Valittu annoskoko139g304kcal10.9g16.4g22g1.7g
Annoskoko puolitettuna70g152kcal5.5g8.2g11g0.9g
Arvot/100g100g219kcal7.8g11.8g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218