Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen66g85kcal11.1g1.3g5.4g0.1g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g22g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g36g98kcal4g17.5g1.1g0.1g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 15g10kcal0.2g0.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g395kcal31.6g39.2g14.6g0.4g
Valittu annoskoko139g197kcal15.8g19.6g7.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna70g99kcal7.9g9.8g3.7g0.1g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902