Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit53g109kcal7.9g1.1g8g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)34g14kcal0.6g2.8g0g0.5g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g26g92kcal3.4g18.9g0.3g0.6g
Juustodippi, Pirkka 300g26g34kcal0.8g0.4g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g497kcal25.4g46.4g23g2.2g
Valittu annoskoko139g248kcal12.7g23.2g11.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna70g124kcal6.4g11.6g5.8g0.6g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217