Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 11g35kcal2.7g5g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juuriselleri 15g4.6kcal0.2g0.7g0g0.5g
Herne, pakaste (rainbow)22g19kcal1.3g3.3g0g0.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl22g19kcal0.3g1g1.5g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g5.5g8.2kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g177kcal11.2g21g4.6g4.8g
Valittu annoskoko139g89kcal5.6g10.5g2.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna70g44kcal2.8g5.3g1.2g1.2g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520