Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha61g102kcal11.7g0g6.1g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)18g11kcal0.6g0.8g0.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g6.6g21kcal0.6g3.4g0.4g0.6g
Omena, ulkomainen, kuorittu 18g7.8kcal0g1.7g0g0.3g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g9g8.2kcal1.4g0g0.3g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g13g37kcal2.5g0g3g0.1g
Siirappi 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g386kcal34g14g20.8g2.4g
Valittu annoskoko139g193kcal17g7g10.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna70g97kcal8.5g3.5g5.2g0.6g
Arvot/100g100g139kcal12.2g5g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706