Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g63g44kcal1g10g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g241kcal19g21g9g0.2g
Valittu annoskoko139g120kcal9.5g10.5g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna70g60kcal4.8g5.3g2.3g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.5g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673