Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 62g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Jauheliha, sika-nauta 21g46kcal3.6g0g3.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g10.9g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)4.2g3.3kcal0.1g0.8g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa10g31kcal2.4g0g2.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g29kcal2g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g469kcal23.2g5.8g38.6g3.2g
Valittu annoskoko139g235kcal11.6g2.9g19.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna70g117kcal5.8g1.5g9.7g0.8g
Arvot/100g100g168kcal8.3g2.1g13.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366