Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 39g128kcal4g25.9g0.4g1.3g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g29g75kcal5.2g0.1g5.8g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)58g20kcal0.6g4g0.3g0.8g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g14g41kcal3.6g0.3g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g528kcal26.8g60.6g18.8g4.2g
Valittu annoskoko139g264kcal13.4g30.3g9.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna70g132kcal6.7g15.2g4.7g1.1g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.7g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944