Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy45g240kcal3.6g14.5g19g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g19g113kcal4g1.2g10.2g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g1030kcal31.8g32g87g0g
Valittu annoskoko140g515kcal15.9g16g43.5g0g
Annoskoko puolitettuna70g258kcal8g8g21.8g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478