Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 14g14kcal0.2g0.7g1.1g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 13g10kcal0.6g1.6g0g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g70g42kcal0.7g3.2g2.8g0.4g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)41g45kcal10.2g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g246kcal23.4g11g11.4g1.4g
Valittu annoskoko140g123kcal11.7g5.5g5.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna70g62kcal5.9g2.8g2.9g0.4g
Arvot/100g100g88kcal8.4g3.9g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481