Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 13g47kcal1.8g7.1g0.9g1.2g
Margariini 70%, keiju laktoositon 17g104kcal0g0g11.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 13g3.3kcal0.4g0.4g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g16g8.7kcal1.3g0.8g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g13g10kcal0.3g0.5g0.7g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.2g4.2kcal0g1g0g0g
Raparperi 31g11kcal0.2g1.7g0g0.4g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g587kcal13.8g61.6g29.8g4g
Valittu annoskoko140g293kcal6.9g30.8g14.9g2g
Annoskoko puolitettuna70g147kcal3.5g15.4g7.5g1g
Arvot/100g100g210kcal4.9g22.1g10.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475