Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 37g81kcal6.4g0g6.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk23g6kcal0.1g1.2g0g0.3g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g4.2g7.6kcal0.2g0.2g0.6g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.1kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa16g47kcal3.6g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g357kcal22.2g7g26g1.8g
Valittu annoskoko140g179kcal11.1g3.5g13g0.9g
Annoskoko puolitettuna70g89kcal5.6g1.8g6.5g0.5g
Arvot/100g100g128kcal8g2.5g9.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715