Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Purjosipuli14g2.7kcal0.3g0.3g0g0.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g21g7.3kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P14g8.4kcal0.1g0.6g0.6g0.1g
Kiinankaali 11g2.2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g51kcal1.8g6.4g1.6g2g
Valittu annoskoko140g25kcal0.9g3.2g0.8g1g
Annoskoko puolitettuna70g13kcal0.5g1.6g0.4g0.5g
Arvot/100g100g18kcal0.6g2.3g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441