Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g94g57kcal9.4g4.1g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g23g70kcal3.8g12.2g0.7g2.9g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g312kcal31.2g34.2g5.8g5.8g
Valittu annoskoko140g156kcal15.6g17.1g2.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna70g78kcal7.8g8.6g1.5g1.5g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.3g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292