Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 29g66kcal5.5g0g5g0g
Tomaattimurska 58g17kcal0.3g3.1g0.1g1.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä18g7.5kcal0.3g1.5g0.1g0.5g
Keittojuurekset, apetit18g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g11g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g226kcal13.2g12g13.8g4g
Valittu annoskoko140g113kcal6.6g6g6.9g2g
Annoskoko puolitettuna70g57kcal3.3g3g3.5g1g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.3g4.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345