Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g11g35kcal1.4g7.1g0.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen14g19kcal2.6g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 16g14kcal0.8g1.8g0.2g0.8g
Dolmio Light Classico Bolognese19g6.9kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g164kcal10.2g21.6g3.8g2g
Valittu annoskoko140g82kcal5.1g10.8g1.9g1g
Annoskoko puolitettuna70g41kcal2.6g5.4g1g0.5g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692