Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.8g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g115kcal8.2g8.6g4.2g3.2g
Valittu annoskoko140g58kcal4.1g4.3g2.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna70g29kcal2.1g2.2g1.1g0.8g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046