Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 526g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 293g96kcal1.8g16.3g0.6g7.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 90g68kcal1.7g13.9g0.2g0.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 301g116kcal0.5g24.5g0.3g4.5g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g20g32kcal3.4g4.2g0.2g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)150g240kcal4.1g4.1g22.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g7.5g28kcal0.1g6.3g0.2g0g
Basilika, tuore 1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2781g1162kcal23.2g138.6g48g26.2g
Valittu annoskoko1391g581kcal11.6g69.3g24g13.1g
Annoskoko puolitettuna695g291kcal5.8g34.7g12g6.6g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548