Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka338g844kcal37.2g54g54g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g270g384kcal33.8g0.8g27.8g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Etikkapunajuuri 113g40kcal1.1g7.5g0.2g2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g270g892kcal5.4g6.8g94.6g0g
Ranskankerma, Milbona225g655kcal5.2g6.8g67.6g0g
Tilli, tuore 17g5.1kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Sinappi 36g47kcal1.6g5.1g2.2g0.6g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2781g5869kcal172.8g191.2g493.4g9.8g
Valittu annoskoko1391g2935kcal86.4g95.6g246.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna695g1467kcal43.2g47.8g123.4g2.5g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388