Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 685g163kcal12.3g14.9g2.1g15.6g
Parsakaali, keitetty, suolaa 428g149kcal19.6g8.3g1.3g10.6g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g214g257kcal7.3g7.7g21.4g0g
Voi 8.6g62kcal0.1g0g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g9g0.2g0.4g
Mozzarella juustoraaste, valio43g124kcal11.1g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g1599kcal103.4g79.8g82g53.2g
Valittu annoskoko1392g800kcal51.7g39.9g41g26.6g
Annoskoko puolitettuna696g400kcal25.9g20g20.5g13.3g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053